Det kan en børnepsykolog hjælpe dit barn med

Alle kan have brug for professionel hjælp sommetider. Dette gælder ikke kun for voksne, men også for børn. Børn kan også sagtens blive udfordret, når det kommer til den mentale sundhed fra tid til anden.

Leder du efter en psykolog, der kan hjælpe dit barn på bedste vis? Der findes et væld af psykologier, der er specialiseret inden for børns psyke samt de udfordringer, som de kan have. Du kan eksempelvis finde en psykolog København, der kan hjælpe dit barn. Men hvad kan en børnepsykolog hjælpe dit barn med?

En børnepsykolog kan hjælpe børn med flere udfordringer og problematikker

En psykolog kan hjælpe børn med en række forskellige udfordringer og problematikker. Det kan blandt andet være følgende:

  • Angst og bekymringer – Er dit barn fyldt med bekymringer og angst, kan en børnepsykolog være en god hjælp. Her får dit barn redskaber, der hjælper ham eller hende med at håndtere angsten og bekymringerne.
  • Depression eller depressive tanker – Lider dit barn af en depression, eller har barnet depressive tanker? Så kan det være en fordel at tage kontakt til en psykolog. Dit barn får gennem trygge samtaler en tro på, at der findes et liv uden depression. Derudover får I som forældre også sparring til, hvordan I på bedste vis kan støtte jeres barn.

Lavt selvværd – Endnu en god grund til at kontakte en børnepsykolog er, hvis dit barn har lavt selvværd. Både barn og forældre får samtaler, redskaber og sparring, så barnet får hjælp og støtte til at kende sit værd.